Școlile de pizzeri – cum poți să te specializezi ca pizzer?

Contrar credinței populare, a fi pizzer nu este o treabă ușoară, este o adevărată artă. Pe lângă toate cunoștințele tehnice, el trebuie să aibă o creativitate excelentă, dar și o rezistență excelentă. Trebuie să poată produce între 50 și 60 de pizza la fiecare oră sau mai mult în perioadele de vârf. Iată câteva informații pentru a îți oferi o idee despre ceea ce vei întâmpina dacă alegi să înveți această frumoasă artă și vrei să știi cum să te specializezi ca pizzer.

Calificările unui pizzer

Pe lângă abilitățile tipice de gătit pe care fiecare bucătar ar trebui să le cunoască, pentru a fi considerat un adevărat pizzer, ar trebui să cunoști principiile directoare ale acestui fel de mâncare. Regulamentele de certificare includ subiecte precum felul în care aluatul este fermentat în timpul procesului de dospire, tipurile de făină utilizate și ingredientele necesare care sunt reglementate pentru a fi considerate certificate. Abilitățile necesare pentru exercitarea acestor calificări includ atenție la detalii, capacitatea de a urma instrucțiuni stricte în procesul de fabricare a pizzei, stăpânirea cuțitului și disponibilitatea ingredientelor adecvate prescrise.

Școală culinară

Într-o școală culinară standard ești pregătit pentru toate aspectele industriei culinare: gătit, managementul bucătăriei și contabilitate special concepute pentru industria restaurantelor, acesta este un program cu diplomă. În mod obișnuit, înveți secretele gătitului, cuțitele de bază și avansate și alte abilități, primești instruire practică și participi adesea la experiența practică prin stagii integrate în program. Toate acestea pot fi aplicate fabricării de pizza și îți permit să obții cunoștințe suplimentare despre gestionarea restaurantelor în multe cazuri.

Școli și cursuri axate pe fabricarea de pizza

În plus față de școlile generale de gătit, o opțiune mai bună pentru a deveni pizzer este să urmezi cursuri de formare la o școală de pizzeri. Vei învăța noțiunile de bază și arta fabricării pizzei, de la primul pas sau măsurarea ingredientelor până la importanța toppingurilor perfecte de finisare. Mulți oferă experiență practică alături de bucătari consacrați care și-au perfecționat abilitățile pentru a deveni cei mai buni din domeniu.

Alte modalități de a deveni pizzer

Dacă un cadru educațional nu este potrivit pentru tine, poți învăța la locul de muncă. Multe pizzerii autentice, dacă nu majoritatea, au devenit cele mai bune în ceea ce privește pregătirea.

Indiferent dacă înveți la locul de muncă sau urmezi un curs special, vei avea nevoie de multe cunoștințe și abilități pentru a stăpâni meseria. Cunoașterea cantității de proteine ​​din făină, conținutul de lactate și temperatura cuptorului ideal pentru coacere sunt doar începuturile. Învățarea acestor abilități poate fi dobândită din oricare dintre sursele menționate mai sus, pentru a îți permite să devii un adevărat pizzer.

Cum să devii pizzer

Pentru a exercita această profesie, nu este necesară o calificare specifică, este o muncă practică. Cel mai bun mod de a învăța este cu siguranță într-o pizzerie alături de cineva mai experimentat și care are calități educaționale, o mare dorință de a învăța și o pasiune pentru pizza. Există multe școli de producători de pizza care organizează cursuri teoretice și rezervă o mare parte a cursului dedicat practicii, esențială pentru a putea face față muncii.

Rolurile unui pizzer

Pizzerul trebuie să cunoască bine toate ingredientele care alcătuiesc pizza, precum și dozele pentru a obține un amestec de calitate. Trebuie să știi timpul de ridicare și să știi cum să faci corecții, dacă este necesar. De asemenea, este necesar să ai o cunoaștere aprofundată a tehnicilor de gătit, aragaz cu lemne, cuptor electric, cuptor cu gaz, dar o excelentă stăpânire a gestionării clienților.

Respectarea standardelor de igienă și curățenie a mediului de lucru, controlul zilnic al depozitului de mărfuri și depozitarea corespunzătoare a alimentelor se numără printre sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească toți pizzerii.

Despre modul în care vremea afectează restaurantele

Știați că vremea este foarte importantă când vine vorba de restaurante?

În acest articol veți afla de ce și ce ar trebui să faceți în acest caz.

Vremea are o influenta clara asupra restaurantelor. Peste 90 la sută dintre proprietarii de restaurante sunt de acord că schimbările meteorologice afectează traficul și vânzările pietonale, desigur. Aveți de gând să deschideți un restaurant? Poate că conduci un restaurant și vrei sa stii. Ei bine, este important să înveți lucruri care îți pot distruge afacerea înainte de a sărbători chiar prima aniversare. Potrivit Journal of Food Service Business Research, vremea joacă un rol crucial în dispozitia si starea mentala oamenilor.

Condițiile meteo diferite și fluctuațiile sezoniere determină urmatoarele:

 • Dacă restaurantele sunt pline de consumatori sau sunt doar o mână de clienți.
 • Conditiile meteo influenteaza ce comandă consumatorii din meniu.
 • Prețurile pentru alimente și băuturi diferite.

Înțelegerea diferitelor condiții meteorologice și a impactului acestora asupra restaurantelor este desigur singura modalitate sigură de a conduce cu succes un restaurant.

Vremea afectează recenziile și evaluările restaurantelor

Recenziile clienților sunt esențiale la toate locurile de prânz. Ele arată nu numai că restaurantul oferă servicii excelente, dar și că poate convinge consumatorii noi să aleagă un restaurant. Mulți ar prefera să meargă la un restaurant de top, care nu face promisiuni decât să selecteze un restaurant prost evaluat, care oferă o multime de promisiuni.

Sentimentul clienților joacă un rol crucial în evaluarea și evaluarea restaurantelor.

Știați că vremea rea ​​distruge starea de spirit a consumatorilor?

Când vremea este bună, clienții se concentrează mai mult pe ambianță, facilități, mâncare și calitatea serviciilor pe care le primesc. Restaurantele primesc recenzii bune când vremea este bună. Sensul invers este adevărat și el.

Schimbarea cererii odată cu schimbarea vremii

Știați că multe persoane iau în considerare prognoza meteo atunci când planifică călătoriile și mâncarea?

Proprietarii de restaurante ar trebui să fie întotdeauna cu un pas înaintea clienților. Aflați despre modificările meteorologice așteptate. De asemenea, fiți foarte familiarizați cu modelele de sezon din locația dvs. Comportamentul și cererea oamenilor se schimbă în funcție de vreme. Este greu de determinat modul în care vremea afectează elementele individuale din meniu, dar faptul este că unele elemente sunt mai afectate decât altele.

„Cum să alegi restaurantele din zonele turistice?”

Condițiile meteo diferite și efectele lor asupra gastronomiei

 

Ploaie

Ce credeți, ce se întâmplă când ploaia cade de dimineață până seara?

Ai ghicit bine. Nimeni nu și-ar dori să meargă pe ploaie doar pentru a-și lua masa preferată. Mulți ar prefera să stea în interior și să aștepte ziua când vremea este favorabilă. În plus, oamenii nu sunt gata să conducă atunci când se toarnă foarte mult. Ei bine, ploaia duce cu siguranță la scăderea vânzărilor în toate restaurantele. Dar, cu toate acestea, livrarile la domiciliu vor creste proportional.

Totuși, acest lucru depinde de locația restaurantului. Cei care sunt ușor accesibili obțin mai multe vânzări decât cei care se află în zone cu drumuri proaste. Dar, în general, vânzările scad atunci când plouă.

Vremea caldă

Este ușor de crezut că vremea caldă face lucrurile bune pentru restaurante. Deși acest lucru este într-adevăr cazul în multe restaurante, pentru alții este un scenariu complet diferit. Într-o zi însorită sau un sezon cald, unii oameni ar prefera să bea o bere rece decât să stea la un restaurant și să mănânce. Alții, de asemenea, ar prefera să rămână afară și să surprindă briza, iar acest lucru afectează vânzările.

Vremea rece

Prognoza meteo influențează deciziile pe care oamenii le iau. Știți de ce multe restaurante de 4 stele oferă promoții și oferte în sezonul de iarnă? Motivul este să câștigi mai mulți clienți. Restaurante experimentează o scădere a vânzărilor atunci când este prea frig.

Ce ar trebui să facă restaurantele pentru a crește vânzările și traficul?

 • Adaptați-vă meniurile la sezon. Pe vreme rece, mulți oameni nu vin la un restaurant să bea o bere rece. Vânzarea băuturilor reci în acest moment reprezintă o pierdere de timp completă.
 • Profitați de mâncare și de comanda online. Mulți le este greu să stea în restaurant și să mănânce. Dimpotrivă, ei comandă mâncare online și o așteaptă acasă. Restaurantele care nu au aplicații sau sistemul de comandă online suferă cel mai mult în sezonul rece.
 • Investește în evenimente comunitare. În acest timp, este recomandabil ca hotelurile să schimbe puțin strategia. În loc să se concentreze exclusiv pe mâncare și băutură, ar trebui să creeze evenimente comunitare care să mențină oamenii in forma. De exemplu, karaoke, snowboarding, muzică live etc. Unii oameni nu vor ieși să mănânce afară, ci vor participa la evenimente din comunitate.
 • Faceți o ofertă buna atunci când faceți promovare. Ei bine, convingerea oamenilor să meargă la un restaurant necesită efort. Acest lucru este valabil mai ales când vremea nu este favorabilă. Cu toate acestea, dacă un restaurant asigură oamenilor că vor fi primiți cu o ceașcă gratuită de cafea fierbinte, ei au un motiv de a zăbovi. În plus, au ceva care îi păstrează calzi atunci când se uită la meniu.

Vremea neobișnuită

Apariția bruscă a schimbărilor meteorologice neașteptate este cel mai rău coșmar pentru restaurante. De ce? Mulți proprietari de restaurante se bazează pe prognoza meteo pentru a planifica ce pregătesc, ce oferte și promoții fac și ce evenimente sociale ar trebui să participe.

Fiecare schimbare neobișnuită a vremii o scoate complet din acțiune. Afacerea restaurantelor este imprevizibilă; Vremea imprevizibilă contribuie la această incertitudine.

Concluzie

Baza deciziilor pe care le luați vă poate costa foarte mult. Utilizați prognoza meteo și traficul clienților din istoricul anilor și lunilor pentru a determina ce ar trebui să faceți în cazul în care condițiile meteorologice se schimba. De asemenea, folosiți prognoza meteo pentru a înțelege exact ce vă așteptați la locația dvs.

În acest fel, te pregătești în avans pentru fiecare situație. Și da, vremea rea ​​poate fi bună pentru restaurantul dvs. dacă știți exact ce să faceți. Utilizați multe posibilități în acest moment, cum ar fi integrarea sistemelor de comenzi pe site-ul restaurantului, utilizarea aplicațiilor mobile, designul evenimentelor care inspiră oamenii în acest sezon și pregătirea mâncărurilor dorite de oameni.

Crezi că vremea afectează restaurantele? Lasa-ne un feed-back pe acest subiect.

10 IDEI DE MARKETING PENTRU RESTAURANTELE CU BUGET MIC

Încercați să vă promovati restaurantul online, dar nu aveți un buget mare de marketing? Crezi în vechea zicală – este nevoie de bani pentru a face bani? Poate te simti in inferioritate din cauza că ești un restaurant mic, fără un buget mare în comparație cu unii dintre concurenții tăi mari ?

Nu vă faceți griji! Regulile de marketing s-au schimbat rapid. Eficiența canalelor de marketing online este în creștere rapidă în comparație cu marketingul tradițional. Multe restaurante mici au reușit să aibă succes cu bugete de marketing relativ mici în comparație cu concurenții de afaceri mari, sau lanturile de restaurante consacrate.

Înainte de a va prezenta cateva idei de promovare, trebuie sa luati in calcul că promovarea  restaurantului dvs. fără a înțelege clar piața țintă este doar o pierdere de timp și bani.

Daca sunteti amatori de pizza, va recomandam pizzeria Mamma Mia cu livrare la domiciliu in Sectorul 1 si Sectorul 6, zonele: Lujerul, Militari, Drumul Taberei, Belvedere, Regie, Calea Grivitei, Calea Plevnei, Crangasi, Giulesti, Regie, strada Turda, Ion Mihalache, Agronomie, Aviatorilor, Aviatiei, Pipera, Dorobanti, Piata Romana, Orhideea, Buzesti.

Ideea de promovare #1 Seteza-ti prezenta locala pe Google Map

Daca esti un restaurant deja deschis pentru afaceri primul pas si unul dintre cele mai importante este sa-ti revendici locatia afacerii pe Google Maps.

Dupa ce va revendicați locatia., completați-vă linkurile de profil către site-ul restaurantului dvs. De asemenea, Google a adăugat recent o caracteristică nouă care le permite restaurantelor să ofere link-uri URL pentru comenzi și rezervări.

Ideea de promovare #2 Optimizeaza-ti site-ul pentru motoarele de cautare

La fel ca si o locație fizică, site-ul unui restaurant este o necesitate. Prezența online ocupa un loc tot mai important intr-o afacere cu un restaurant.

Google este cea mai populară metoda căutare de pe Internet. Puteți obține o pozitionare mai buna pe Google pentru cuvinte cheie relevante pe care le-ar putea căuta potențialii dvs. clienți. Acest lucru vă va ajuta să obțineți mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. web.

Un mod de a face acest lucru este să angajezi o companie de marketing SEO sau să înveți singur. Mai bine, ai putea profita de o agenție de marketing de restaurante care oferă servicii SEO, cum ar fi skyranking.ro

Ideea de promovare #3 Foloseste retelele sociale pentru promovare si pentru a fi in mintea clientilor

Facebook si Instagram sunt platforme sociale pe care restaurantul dvs. ar trebui să le utilizeze pentru a interactiona cu clienții existenți și cei potențiali.

Postarea regulată a imaginilor cu alimente și a evenimentelor relevante sunt modalități de a fi în mintea clienților.

Ideea de promovare #4 Foloseste campaniile de email marketing pentru conversie

Ca restaurant, ar trebui să crești continuu lista de e-mailuri a clienților prin înscrieri, comenzi online, programe de fidelizare și să alte înregistrări prin concursuri, tombole, etc. Remarketingul către lista dvs. de e-mail este foarte eficient atunci când este asociat cu oferte și promoții de tip cupon de reducere.

Ideea de promovare #5 Foloseste notificarile de tip Web push

Mesageria de tip notificare push Web este o tehnologie relativ nouă în comparație cu mesajele de mesagerie text și notificările mobile. Cu notificări web, puteti interactiona cu vizitatorii site-ului dvs. web.

Aceasta este o modalitate organica pentru a construi o audiență din vizitatorii site-ului tău. Pentru a începe, trebuie să activați notificările web selectând un furnizor de notificări push, cum ar fi onesignal, pushcrew etc.

Ideea de promovare #6 Urmariti feed-back-ul consumatorilor

Feedback-ul clienților este un instrument de marketing gratuit, dar foarte eficient în crearea de afaceri in industria restaurantelor și atrage de asemenea noi afaceri.

Faceți o procedura în restaurant pentru a solicita și asculta feedback-ul clienților de pe toate canalele – mese, comenzi online și catering.

Folosiți feedback-ul clienților pentru a crea o bază de clienți fideli, aprecieri pozitive online, în afară de îmbunătățirea operațiunilor restaurantului.

Ideea de promovare #7 Construieste-ti reputatia

Clădirea reputației în mod activ ar trebui să facă parte din planul dvs. de promovare pentru restaurant. Scopul ar trebui să fie crearea și menținerea unui rating de 4 stele pe platformele de recenzii online precum Google, Facebook, Foodpanda, Takeaway, Tripadvisor etc.

Studiile au arătat că o diferență între ratingul de stele afectează în mod direct veniturile restaurantelor, deoarece noii clienți iau decizii de mese pe baza evaluărilor și recenziilor.

Ideea de promovare #8 Ofera livrare gratuita

Dacă oferiți livrare la domiciliu, atunci cel mai bine este sa oferiți livrare gratuită pentru a stimula vanzarea pentru restaurantul dvs.

Ideea de promovare #9 Testeaza reclamele Facebook

Publicitatea pe Facebook oferă una dintre cele mai ieftine opțiuni pentru a ajunge la clienții locali pentru restaurantul tău.

Ca exemplu, pentru doar 50 Lei pe zi timp de 10 zile, restaurantul dvs. poate ajunge la peste 20.000 de persoane pe o rază de 2km. Comparați asta cu flyerele sau alte tipuri de publicitate, Facebook oferă o opțiune într-adevăr rentabilă.

Ideea de promovare #10 Suna-ti clientii pentru a lua comenzi

Dacă restaurantul dvs. oferă servicii de catering, apelarea telefonica a întreprinderilor locale și solicitarea comenzilor de catering este o modalitate sigură de a adăuga clienți de catering pentru afacerea dvs.

Primul pas este să faceți o listă cu afacerile locale în zona dvs. locală. Apelați secretariatul și prezentati restaurantul dvs ca o afacere locală. Lasati mostre de mâncare gratuită (pizza, paste) împreună cu meniul de catering și cupoane de reducere. Aceasta este o strategie simplă pentru a vă dezvolta afacerea de catering.

Întrucât comanda medie de catering este mult mai mare decât cea a comenzilor individuale, eforturile dvs au o rată mare de conversie și merită.

 

 

Livrare Pizza Regie

logo pizza regie mamma mia

Livrare pizza Regie – Pizza este poate cea mai apreciata mancare pregatita rapid din toata lumea. Este apreciata pe tot globul, mai ales de catre fanii bucatariei italiene. In primul rand pentru ca se pregateste destul de repede, este foarte hranitoare si foarte gustoasa.

Pizza este o mancare apreciata in special de tineri, considera ca isi pot folosi timpul liber in alt fel decat gatind. Tocmai din acest motiv clientela de acest tip care apeleaza la firmele de livrare pizza din Bucuresti.

Daca esti student si stai in zona caminelor din Regie sau Belvere, distractia sau stresul din timpul sesiunilor te pot indeparta de la o activitate cum ar fi gatitul sau pregatitul mancarii. Sunt destul de multe de facut cand esti tanar, pentru a mai avea timp si pentru a gati, asta pe langa faptul ca multi studenti nu isi pot cumpara foarte multe tipuri de mancare, pentru ca exista riscul ca acestea sa se strice in frigider, mai ales daca vorbim despre o perioada din timpul anotimpului calduros.

Astfel, daca pentru o astfel de activitate cum este pregatitul mancarii nu este timp, o comanda la pizza este intotdeauna o idee foarte buna.

Zona de livrare de pizza din Regie & Belvedere este una foarte bogata de potentiali clienti, prin urmare sunt destul de multe firme care au pizza cu livrare la domiciliu. Oferta este destul de diversa si ai de unde sa alegi cea mai buna pizza.

Pe langa zilele in care ai nevoie de pizza pentru consum propriu, firmele de livrare de pizza la domiciliu livreaza comenzi chiar si pentru chefurile studentesti. Se stie ca la astfel de petreceri nu este nevoie de mancare sau bauturi pretentioase, stiindu-se preferintele studentilor si nu in ultimul rand bugetul acestora. Orice fost student stie ca de cele mai multe ori cele mai grozave chefuri studentesti au doar pizza si bere.

Stiind ca zona Regie este una studenteasca, cu multi studenti infometati si cu timp liber limitat, firmele de livrare pizza din Regie si Belvedere au de fiecare data oferte speciale in favoarea acestora.

Oricine stie ca intr-un grup de studenti nu se comanda o singura pizza, de cele mai multe ori se comanda cel putin trei pizza. De accea, firmele de livrare pizza au pentru studenti mai multe oferte cu gratuitati. Spre exemplu, multe dintre aceste pizzerii din Regie ofera o pizza gratis la cumpararea a doua, trei sau patru pizza, in functie de oferta fiecareia.

Altele ofera bauturi gratuite in cazul in care comanda depaseste o anumita suma. Si bineinteles, o alta oferta apreciata de studenti este aceea ca pizzeriile ofera un discount la o comanda de o anumita valoare. Calculand toate aceste reduceri la pizza, ajungi sa platesti pentru o pizza de medie 32cm chiar si 15 lei.

Ce student nu si-ar dori o pizza gustoasa cu un asemenea pret ?!

Totusi, firmele de livrare pizza din Regie livreaza pizza pe o arie mai mare decat zona Regie, zona Belvedere unde stau cateva mii de studenti. Stiind ca in vecinatatea acestei zone exista cartierele Crangasi, Giulesti sau Militari, zona Basarab, Gara de Nord, Piata Victoriei, Calea Plevnei, Calea Grivitei, zona Turda si Ion Mihalache, cererea de pizza cu livrare este foarte mare.

Multi prefera ca uneori sa isi petreaca serile linistite urmarind un film sau un meci de fotbal in grupul de prieteni apropiati si comanda pizza. Totodata, zona este impanzita de cladiri de birouri ale unor firme din zona IT in special. Si pentru acestia, o pizza buna este destul de greu de gasit, nefiind o zona cu prea multe restaurante care sa ofere o pizza cu servire la restaurant, iar timpul pierdut sa stai rand pana esti servit este destul de mare si iti poate consuma toata pauza la care ai dreptul pentru masa.

Prin urmare, pentru acestia, o pizza la masa de pranz reprezinta o varianta destul de buna pentru ca este destul de satioasa, gustoasa si nu foarte scumpa. De asemenea, firmele de livrare pizza din Regie – Grozavesti ofera discount si carduri de reducere pentru cei care fac comenzi de grup sau bonus-uri cum ar fi gratuitati si deserturi.

Una dintre cele mai bune preparate rapid este pizza. Aceasta are o reteta destul de simpla, dar atat de buna. Asa numita paine rotunda, peste care se adauga diverse amestecuri de legume, mozzarela si carne, face parte din categoria de mancaruri care este apreciata de aproape toate categoriile de consumatori. De la cei mici pana la adulti, exista diverse preferinte.

Chiar daca fiecare are preferinta lui, pare ca pizza reuseste sa le satisfaca pe cele mai multe. Pizza se poate face in multe varitati si marimi. Acesta este de altfel si secretul pentru care se mentine in topul celor mai apreciate feluri de mancare.

Locuitorii din Bucuresti pot comanda pizza intr-o multime de localuri cum ar fi: pizzerii, taverne, pub-uri si restaurante. Pentru cei din sectorul 6 al capitalei exista astfel de pizzerii cu punct de preparare si livrare de pizza in Regie si zonele din apropiere. Majoritatea pizzeriilor si a restaurantelor din Crangasi si Militari livreaza comenzile din Regie, insa exista pizerii de cartier care pot onora comenzi pe o zona mai mare.

Aceasta zona a capitalei este plina de studenti care nu obisnuiesc sa gateasca. Astfel, serviciul de livrare pizza este destul de apreciat de o gramada de studenti. Pentru ca nu obisnuiesc sa gateasca in timpul zilei si noaptea se distreaza, nu reusesc sa manance decat in fuga. Deci, pizza este solutia ideala si chiar recomandata pentru orice tanar adolescent.

Desi unii o incadreaza la feluluri de mancare de tip junk-food, pizza nu este un preparat nesanatos. Compozitia are la baza un aluat similar cu painea, alaturi de diverse legume, carne si mozzarela sau branza. Unele pizzerii mai pun si sosuri preparate in house, dar nici acestea nu pot face rau stomacului. Nici daca esti la cura de slabire, nu poti refuza o pizza buna, pentru ca doar painea poate ingrasa, dar numai daca este mancata in exces.

Comanda de pizza este potrivita si pentru o masa luata in familie intr-un weekend, sau pentru o intalnire cu gasca de prieteni. Acestora le poti face o surpriza in week end, si poti sa le comanzi o pizza cu livrare la domiciliu. Vei reusi sa-i aduni la masa imediat, pentru ca pizza este buna sa fie mancata atunci cand este calda.

Suna un reprezentant al pizzeriei sau al restaurantului si cere o livrare la domiciliu si pentru o seara de neuitat petrecuta cu amicii sau familia. Baietilor le place sa comande pizza in serile cu meciuri de fotbal importante, iar fetelor le plac intalnirile acasa la una dintre ele sau petrecerile in pijamale. In orice situatie te-ai afla, pizza nu trebuie sa lipseasca de la intalnire.

Totodata daca ti-ai ales un o pizzerie preferata in Regie, Belvedere sau orice alta zona, este bine sa pastrezi o relatie cu aceasta si sa-i oferi sugestii cu privire la pizzele preferate, dar si recenzii ori de cate ori crezi ca ajuta si pe ceilalti consumatori. Este important sa iti placa mancarea comandata si fiind deschis cu oamenii de acolo, poti avea parte de cele mai bune servicii de livrare de pizza in Grozavesti.

Intra pe site-ul restaurantului sau pe aplicatia pentru comanda pizza si verifica periodic ofertele promotinale la pizza pe care le au active. Daca merita, recomanda mai departe aceste servicii de livrare pizza in Regie si la alti studenti. Practic, prin aceasta modalitate au reusit cele mai multe pizzerii sa se afirme pe piata.

Poti face comenzi si pentru alte preparate din meniu, in functie de ceea ce ofera fiecare pizzerie. Comenzile se pot realiza fie prin intermediul telefonului unde se comunica sortimentele de Pizza, Paste, Meniuri Office, sau chiar Meniuri de mancare gatita, fie prin comenzi pe site unde se alege foarte simplu preparatul si se completeaza detaliile legate de livrare.

Indiferent de modalitatea de comanda pe care o alegi, este bine sa completezi toate detaliile necesare astfel incat sa nu ai probleme atunci cand vei primi comanda.

Pentru alte detalii cu privire la produsele si serviciile oferite de pizzeria Mamma Mia, sau de un anumit restaurant sau local din Regie poti apela cu incredere paginile de internet oficiale ale acestora. Scopul nostru este sa livram cat mai rapid, iar clientii sa fie multumiti de restaurantul nostru.

Cum alegi cea mai buna oferta pentru pizza cu livrare la domiciliu?

Daca stai in Regie sau Belvedere, merita sa citesti acest articol.

Bucuria de a savura o pizza cu adevarat exceptionala vine de cele mai multe ori cu o mare provocare: alegerea celei mai bune oferte! Daca locuiesti in capitala sau daca esti in trecere prin Bucuresti, sarcina este chiar mai complexa, asta pentru ca in ciuda ofertelor numeroase, nu intotdeauna calitatea se ridica la nivelul asteptarilor.

Bineinteles o pizza buna inseamna pentru cei mai multi consumatori, blat pufos bine rumenit, topping din abundenta si ingrediente de cea mai buna calitate. Totusi o oferta buna nu se rezuma aici! In randurile urmatoare vom descoperi ce inseamna o promotie buna pentru pizza cu livrare la domiciliu in Crangasi, Giulesti, Regie, Belvedere, etc si de ce Pizzeria Mamma Mia reprezinta solutia ideala pentru cunoscatori!

Pizzeria Mamma Mia Pizza cu livrare rapida in Crangasi, Giulesti, Grozavesti, Regie, Calea Grivitei si zona Piata Victoriei

Cum am mentionat nu doar caracteristicile preparatelor sunt importante, ci si timpul si modul de livrare.  Una dintre cele mai bune oferte cu livrare la domiciliu de Pizza in Sector 6 Crangasi este una cu livrare rapida. Pentru ca iti doresti sa te bucuri de aroma placuta eliberata de ingredientele aburinde este important ca serviciile de livrare  sa fie pe masura: prompte.

Pizzeria Mamma Mia este una care isi respecta clientii si  livreaza cea mai buna pizza in timp scurt, deci te poti bucura de mancarea preferata cand doresti, nu dupa ore de asteptare, asa cum ofera unele dintre pizzeriile cu acoperire in tot orasul.

Un gust care nu se uita este clar obtinut in cuptoare de ultima generatie! In cazul preparatelor cu blat si topping, aromele sunt intensificate de aceste cuptoare moderne de copt si gatit ! In alta ordine de idei cand doresti sa servesti rapid o pizza gustoasa trebuie sa acorzi atentie si detaliilor legate de modul de preparare si calitatea ingredientelor!

Pizzeria Mamma Mia – Oferte pentru tine, pentru doi prieteni sau pentru grupuri de trei sau mai multe persoane

Este clar ca timpul petrecut alaturi de prieteni este intotdeauna de calitate, deci  solutia de a servi pizza livrata la domiciliu ramane cea mai buna in detrimentul altora. Astfel cand alegi sa comanzi pentru familie si prieteni, trebuie sa tii seama de oferte, de cantitate si de calitate.  Pizzeria Mamma Mia a lansat super oferte, deci poti beneficia de promotii de tip family pizza care asigura in afara de masa si sosuri, si bauturi sau de oferte de tip 2 + 1 gratis ori promotii de tip 3 pizza platite si 1 gratis. Asemenea promotii reprezinta solutii convenabile si rapide; daca esti amator de pizza din Sector 1 Giulesti, Crangasi, Regie sau vizitator al capitalei cazat la un hotel din zona nu ezita sa te bucuri de o pizza cu savoare garantata!

Comanda online, sau cu ridicare din locatie !

Un alt detaliu de care tii seama cand doresti savurezi pizza acasa este legat de modul de lansare a comenzii! Un site bine optimizat, cu comenzi rapide, intuitive te poate scuti de drumuri, telefoane inutile si timp pierdut. Pizzeria Mamma Mia ia comenzile in timp real, confirma timpul de livrare online, in maxim 2 minute dela plasarea comenzii, si le livreaza rapid deci te scuteste de timp pierdut! Fie ca pleci de la serviciu si vrei sa iti savurezi mancarea preferata, calda cand ajungi acasa, fie ca esti in parc si se anunta musafiri neasteptati, cu doua click-uri poti rezolva rapid situatii neprevazute si poti petrece timp de calitate alaturi de cei dragi!

Daca argumentele mentionate nu sunt suficiente sa te bucuri de pizza preferata la tine acasa, iata alte motive care sa te convinga ca faci alegerea perfecta: program prelungit, metode variate de plata, sortimente de pizza pe toate gusturile si preturile!

Avantajele utilizarii unei aplicatii pentru a comanda Pizza cu livrare la domiciliu

In ultimul timp a crescut foarte mult importanta digitalului si influenta acestuia in piata de servicii de livrare la domiciliu. Nu mai este la moda sa suni la telefon pentru a comanda pizza cu livrare la domiciliu. Acum au aparut site-uri pentru comanda si aplicatii mobile care iti permit sa comanzi foarte usor, fara a mai pierde timp sa prinzi linia telefonica libera, sa enumeri sortimentele – aici pot aparea eventuale greseli de notare a operatorului, sau de neintelegere, sa dictezi adresa de livrare, etc.

Nu in ultimul rand, dar mai ales in perioadele de varf sau cu vreme nefavorabila, iti creste iritarea cand livratorul nu ajunge in timp util, incerci sa suni la call center si nu prinzi linia libera pentru ca toti clientii lor intamplator fac acelasi lucru.

Recent, am facut o comanda de pizza in Crangasi cu livrare la domiciliu, si am folosit aplicatia Pizzeriei Mamma Mia pentru a plasa comanda. Am fost uimit sa vad ca o pizzerie de cartier are o aplicatie atat de buna si mai ales utila din punct de vedere functional.

Aici gasiti link-ul aplicatiei Pizzeriei Mamma Mia si de asemenea, site-ul lor ( pentru utilizatorii IOS aplicatia se lasa asteptata).

Link Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foodbooking.pizzeriamammamia

Link Website: https://www.mammamiapizzeria.ro/

Care sunt avantajele utilizarii unei aplicatii de comanda pizza, in speta aplicatia pizzeriei Mamma Mia ?

 • Nu trebuie sa-ti creezi un cont inainte de a face comanda – economie de timp
 • Tastezi o data, la prima utilizare, adresa de livrare, telefon, email si se salveaza pentru utilizare viitoare. Poti sa salvezi cate adrese doresti.
 • Setezi adresa de livrare pe harta Google Map, astfel incat poti sa urmaresti cum vine livratorul sa-ti livreze pe harta ( ca si la Uber)
 • Ai promotii special, exclusive in aplicatie
 • In momentul in care plasezi comanda, instantaneu, primesti un termen de livrare al comenzii;
 • In momentul in care pleaca livratorul cu comanda ta din locatia pizzeriei, primesti un sms de notificare, cu link pe care poti urmari pe harta, locatia livratorului si ETA ( timpul estimate de livrare actualizat in timp real)
 • Dupa livrare, primesti un SMS prin care poti sa lasi un Review livratorului si produselor primite.

Iata si cateva dintre promotiile rulate de Pizzeria Mamma Mia in aplicatie la momentul la care am utilizat aplicatia:

 • Pizza 28cm ( 3+1 Gratis)
 • Pizza 32cm (2+1 Gratis)
 • Pizza 40cm ( 1+1*28cm Gratis)
 • Pizza Family ( 2*28cm + 2 Suc +2 Sos la 35 lei)
 • Reducere 10% la prima comanda, aplicata peste toate reducerile de mai sus.

Locatia Pizzeriei: Calea Giulesti 230, Sectorul 1, Bucuresti

Zone de livrare: Crangasi, Giulesti, Lujerul, Grozavesti, Regie, Calea Plevnei, Calea Grivitei, Turda, 1 Mai, Piata Victoriei, Drumul Taberei

Prezentari Video:

https://www.youtube.com/watch?v=rBcH2r4VrHs

https://www.youtube.com/watch?v=BDPgFZhXU_4

Aparitii in presa:

Antena 1: http://cookandplay.a1.ro/culinare/cele-mai-bune-oferte-la-pizza-pe-care-o-poti-comanda-pentru-acasa-id596118.html

Stirile ProTv: https://foodstory.stirileprotv.ro/eveniment/p-cum-alegi-cea-mai-buna-oferta-pentru-pizza-cu-livrare-la-domiciliu

Site-uri partenere:

https://pizza-crangasi.ro

https://pizza-giulesti.ro